Известие

Collapse
No announcement yet.

Задната ходова част?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Задната ходова част?

Някой има ли идея ... интересува ме , ако искам да си сменя малко отзад разни неща по ходовата част, тропа много и ме дразни ... някви лагери ми казаха, ама не бяха много наясно ... какво се сменя ? По принцип ...

Някакъв комплект ли се явява , или са различни части ... някой ще помогне ли Много съм бос там

п.п. търсих в компакт98 ама нещо не можах да видя там кво се пада като чаркове
    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Ами колега има доста работи,и за това трябва да ти кажат от де иде тракането, иначе да сменяш всичко просто ей така не си е работа.То има амортисиори,пружини,лагери,тампони,носачи,болтове и още куп неща.
    Аз в понеделник ще сменям задни амортисиори - 140/150 лв. за двата.
    145, 1.6 I.E. Boxer
    Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
    Subaru Legacy 2.5

Comment

На мен пък ми казаха че тампони нямало ...

по принцип едно такова във всяка дупка все едно с танк влизам ... мнооо криво ... предната част я оправих горе-долу ... смених амортисьори и носачи - сега ми се струва че е ок, та затова питам и за задницата.

Comment

Първоначално публикувано от wasp

по принцип едно такова във всяка дупка все едно с танк влизам ... мнооо криво ... предната част я оправих горе-долу ... смених амортисьори и носачи - сега ми се струва че е ок, та затова питам и за задницата.
        а ти кога най после ще идеш в клубния сервиз, където тва Типо-окачване са го научили наизуст, да си стегнеш колата!

задния мост на Типо-то (алфата) има 4 тампона, които го държат за купето, има едни дълги болтове с лагери в двата края, които се познават по характерния наклон на задните гуми че са заминали
        и вече и амортисьорите....
        цялостен ремонт ако не е изгнил моста може да ти стъпи на към 260лв части + 180лв труд
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
          Първоначално публикувано от wasp

а ти кога най после ще идеш в клубния сервиз, където тва Типо-окачване са го научили наизуст, да си стегнеш колата!

задния мост на Типо-то (алфата) има 4 тампона, които го държат за купето, има едни дълги болтове с лагери в двата края, които се познават по характерния наклон на задните гуми че са заминали
          и вече и амортисьорите....
          цялостен ремонт ако не е изгнил моста може да ти стъпи на към 260лв части + 180лв труд
          как бе човек ... 3 пъти ходя в сервиза вече. Смених накладки , дискове, радиатора, Румен ми ги прави. Ходя си там ... първия път като отидох и го помолих да провери какво не е наред по колата, питах и за окачването ама не го видя тогава, след това пак забравих да го питам ... затова питам тук. Щото малко далечно ми идва да ходя до сервиза ... но в крайна сметка май така трябва

Comment

Working...
          X